torstai 31. joulukuuta 2015

Barcelona IV

Kertomus laahaa jälkijunassa. 
Jonnekin olen kadottanut sanat, kuvatkin. Suuri kamera liian painava päivittäiselle kymmenen kilometrin marssille, liian huomiota herättävä.
Puhelimen pirulainen kätevämpi -tähän on tultu, korvikkeen käyttäjäksi. 
Kaikkea on enemmän kuin aikaa. Aina.
Hyvää uutta vuotta 2016!

15 kommenttia:

Hawthorn Spellweaver kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia! Mistelin oksa oven päällä, sitä meilläkin joulun aikaan. Voi miten kauniissa paikassa olet ollut taas! Tuo kamera ongelma tuttu...minulla kipeytyy käsi ison kameran kanssa ja tosiaan, määrätyissä paikoissa on parempi kulkea ilman kameraa juuri siksi ettei herätä liikaa huomiota. Aika on asia jota toivoisi aina lisää....Itselleni otan usein aikaa yön tunneista mikä ei kovin viisasta ole...mutta yöt ovat luovuuden kannalta tuottoisaa aikaa (ainakin minulla) Hyvää uutta vuotta ja kiitos kuluneesta vuodesta! -Anne

Sandra Dunn kirjoitti...

Happy New Year! Wishing you much beauty in the year ahead.

Liivia kirjoitti...

Kiitos samoin!

Liivia kirjoitti...

Mistelinoksa on kiva juttu, teininkin mielestä joka otti tehtäväkseen sen ripustuksen.
Meillä on kyllä hyvä lomakotisäkä- taas kerran. Vaikka toki "työtäkin" tämän eteen tein tuhansia pläräämällä, mutta siitä huolimatta oli yllätys että näin kiva- kuvat kämpästä eivät todellakaan tehneet tälle oikeutta. Mutta yksi miinus- päivänvalo ei tänne kovin löydä- kuvat tälläisiä "kermaisia" sitten.
Sama juttu; lisätunnit riivin unesta. Toisesta päästä en jaksa, mutta aamulla revin väkisin silmät auki seiskalta vaikka niin mieluusti nukkuisikin. Mutta se kannattaa; aamut on aina parhaita. Porukkani heräilee vasta kympiltä ja pääsee liikkeelle puolelta päin ja törmäävät aina siestaan, sitä ennen minä olen nähnyt jo vaikka mitä, kokenut aamun raukeuden ennen ruuhkia, istunut rauhassa kahvilassa jne.
Kiitos sinulle mukana olostasi ja kuin myös hyvää tätä vuotta!

Kati aviron-violet kirjoitti...

Tartun tähän korvikeasiaan.Luulin pitkään ettei se tule tapahtumaan kohdallani. Ihan melkein "halveksuin" puhelimella sihtaavia, mutta pahus vie, niin totta tämä että kunnon kamera ja linssit PAINAA ja vie tilaa ja just se että se herättää huomiota silloin kun ei haluaisi.

Päässäni tästä olen käynyt monet keskustelut, mutta nykyään itselleni "armolllisena" kuvaan sillä mikä on kätevintä kussakin tilanteessa.

Nämäkin kuvat muuten taas ovat tosi hienoja.

tm kirjoitti...

Ihania, ihania kuvia!
Vaikka kaikki on enemmän kuin aikaa olet hetkiä hyvin kunnioittanut.
Oikein hyvää ja kauniita hetkiä lahjoittavaa uutta vuotta! Kiitos että pidät tämän blogin :-)
Terveisiä Münchenistä, Taija

Liivia kirjoitti...

Ihan just näin! Olen oikeastaan vihainen että koko kamerapuhelinhomma on keksitty- ja etenkin siitä että monesti puhelimella saa jopa paremman kuvan kuin järjestelmällä. Mutta kuten sanoit, olen hyväksynyt asiain kehityksen "väärään suuntaan" ja käytän sitä nykyään hyödykseni milloin tilanne niin vaatii. Tosin se on myös kiusallinen huvittelumuoto, oikealla kameralla kuvaaminen on muka aina vakavampaa ja perustellumpaa.

Anonyymi kirjoitti...

Harkitsen vakavasti jo muuttoa Barcelonaan...
Ylin kuva tuo jostain syystä balettiesityksen mieleen- koskettavan herkkä ja lennokas (kuuletko huokaukseni?)

Nikadora

Anonyymi kirjoitti...

LIIVIALLE lisäys...

Minä olen armottoman aamu-uninen, mutta reissussa laitan taatusti herätyksen soimaan, että lähden ajoissa liikkeelle, enkä vasta puolilta päivin, jolloin tuntuu, että päivästä iso tovi on jo vierähtänyt näkemättä ja ahnehtimatta ammottavaa visuaalisuutta...

Nikadora

Kirjailijatar kirjoitti...

Herranjestas, miten puuterinen ja herkkä kuvasarja. Niin kaunista, sellaista kevyen, särkyvän kaunista.
Tuo teidän kämppä on yliveto!
Ja iso kamera on tosiaan kurja kantaa mukana. Meillä on onneksi nykyään nämä pienemmät, ovat kevyitä ja herättävät paljon vähemmän negatiivista huomiota.
Oikein inspiroivaa, onnellista ja hyvää uutta vuotta! Olkoon se sinulle juuri sellainen kuin toivot.

Liivia kirjoitti...

Kiitos:)
Hyvä tätä vuotta sinullekin!

Liivia kirjoitti...

Ei lainkaan huono ajatus. Työt siellä taitavat olla tiukassa, mutta niinhän ne on täälläkin.
Huokaan minäkin ikävääni- sinne jäi eucalyptuspuskani.

Liivia kirjoitti...

Siestamaissa minusta on ihan ehdottomasti tehtävä noin! Tai voihan sitä nukkuakin puoleen päivään ja sitten voi verytellä tyhjässä kaupungissa ihan itekseen kunnes on jo ihan väsähtänyt kun paikat taas aukeavat ja ihmisiäkin alkaa valua näköpiiriin.

Liivia kirjoitti...

Kiitos sinä ihana:) Kämppä oli kyllä yliveto.
Juu olen ihan kade sun kamerasta, sellaisen kanssa kelpaisi kevyin askelein kulkea. Koin kameraongelman nyt pahemmin kuin aiemmin, kun laukkuun ei kertakaikkiaan meinannut mahtua yhtä aikaa sekä kamera että muistikirja. Voisi tietysti ajatella että onkin kyse laukkuongelmasta...
Samaa toivon sinulle tänä vuonna!